Rólunk

Számunkra a kézműves termék egy hozzáállást, minőséget, természetességet és tradiciánális módszert jelent. Minden egyes terméket úgy állítunk elő, mintha magunknak készítenénk. Kiemelten figyelünk arra, hogy a termékek a legtermészetesebb alapanyagokból, valódi gyümölcsökből, adalékanyagmentesen állítsuk elő.

A réteseket hagyományos tradíciókat követve alapanyagokból hozzuk létre, mi gyúrjuk, húzzuk és töltjük a réteseket és több mint 30 féle ízben állítjuk elő.

A Míves csapat a legszuperebb csapat a világon (bár lehet némileg elfogultak vagyunk:) Imádunk együtt dolgozni, nagyon összetartó és jókedvű társaság vagyunk. Szeretünk fejlődni, sosem adjuk fel és újabbnál újabb ötleteket valósítunk meg, a ránk jellemző Míves minőségben. 

Cukrász műhelyünk és az üzletünk a Lőrinc piac (1181 Budapest Balassa Bálint utca 2-10) buszmegálló felöli sarkában helyezkedik el. Az emeleten készítjük, a földszinten pedig kényelmesen elfogyaszthatóak a rétesek, finom olasz kávéval, házi szörpökkel vagy akár kézműves fagylaltokkal kísérve. 

Már a Bókay kertben is megtalálhatóak vagyunk (1183 Budapest Szélmalom utca 33), ahol a kínálatot mindig szezonálisan alakítjuk. Télen a rétesek mellett forrócsoki, forralt bor, melegszendvics és zsíroskenyér kapható, nyáron pedig finom fagylaltotkkal egészítjük ki a választékot.

 
  1183 Budapest,
       Ballasa Bálint u. 2 -10 (Lőrinc piac buszmegálló felüli oldalán)
  Bokay kert 1181 Budapest
       Szélmalom utca 33.

+36  30 351-5222

Copyright © 2021 Sweet Market Kft.