Rólunk

A kézműves termék számunkra nemcsak egy termék, hanem egy hozzáállás, minőség, természetesség és a hagyományos módszerek iránti tisztelet.

Minden terméket olyan gondossággal és szeretettel készítünk, mintha saját magunknak készítenénk. Szívünk-lelkünk a munkában, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékeink a legtermészetesebb alapanyagokból készüljenek, valódi gyümölcsökből, adalékanyagmentesen.

Réteseinket hagyományos kézi húzással készítjük és büszkék vagyunk a több mint 30 féle ízre, amelyek között mindenki megtalálja a kedvencét.

Szeretünk együtt dolgozni, összetartóak vagyunk és mindannyian arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk és új ötleteket valósítsunk meg, a ránk jellemző Míves minőségben.

Cukrászműhelyünk és üzletünk a Lőrinc piac közelében található (1181 Budapest Balassa Bálint utca 2-10), könnyen megközelíthető a buszmegálló felől. Az emeleten készítjük a finomságokat, míg a földszinten kényelmesen elfogyaszthatod a réteseket. Saját 100% arabica kávénkkal, házi szörpökkel.

A Bókay-kertben is megtalálhatók vagyunk (1183 Budapest Szélmalom utca 33), ahol a kínálatunk szezonálisan változik. Viszonteladással nem foglalkozunk. 

 
  1183 Budapest,
       Ballasa Bálint u. 2 -10 (Lőrinc piac buszmegálló felüli oldalán)
  Bokay kert 1181 Budapest
       Szélmalom utca 33.

+36  30 351-5222

Copyright © 2023 Sweet Market Kft.